Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Termometr do pieczenia mięs - 120*C - 120001
Opis
W skład wchodzi:
- termometr bagnetowy
- osłonka na bagnet
Termometr służy do pomiaru gotowanych i pieczonych mięs. Świetnie sprawdza się w kuchni jak i przy wyrobie wina czy piwa. Termometr do pieczenia mięs 0*C +120*C posiada skalę temperatur pieczenia poszczególnych mięs: wołowina, wieprzowina, drób, cielęcina, jagnięcina.
Termometr służy do sprawdzania temperatury potraw podczas pieczenia i gotowania. Czujka termiczna znajdująca się w obszarze między 1,3 - 5cm od początku szpikulca powinna być umieszczona w najgrubszej części mięsa z dala od kości.
Zakres temperatur od 0°C do + 120°C
Wykonany ze stali nierdzewnej.
UWAGA: Termometr nie może pozostawać w piekarniku w trakcie pieczenia, służy tylko do jednorazowej kontroli temperatury podczas pieczenia.
Minimalne zamówienie 10 sztuk