Termometr do pieczenia mięs - 120*C - 120001

_DSC7319.jpg
  • promocja
Dostępność: 1210
Wysyłka w: 24 godziny
ilość szt.
dodaj do przechowalni

Opis

W skład wchodzi:

  • termometr bagnetowy
  • osłonka na bagnet

 

Termometr służy do pomiaru gotowanych i pieczonych mięs. Świetnie sprawdza się w kuchni jak i przy wyrobie wina czy piwa. Termometr do pieczenia mięs 0*C +120*C posiada skalę temperatur pieczenia poszczególnych mięs: wołowina, wieprzowina, drób, cielęcina, jagnięcina.

 

Termometr służy do sprawdzania temperatury potraw podczas pieczenia i gotowania. Czujka termiczna znajdująca się w obszarze między 1,3 - 5cm od początku szpikulca powinna być umieszczona w najgrubszej części mięsa z dala od kości.

 

Zakres temperatur od 0°C do + 120°C

Wykonany ze stali nierdzewnej.

 

UWAGA: Termometr nie może pozostawać w piekarniku w trakcie pieczenia, służy tylko do jednorazowej kontroli temperatury podczas pieczenia. 

 

Minimalne zamówienie 10 sztuk

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl